Podręcznik wdrażania i obsługi Emerson Sturbridge Kf180ap00

Podręcznik wdrażania i obsługi Emerson Sturbridge Kf180ap00 to profesjonalny zestaw narzędzi dla firm i użytkowników domowych. Jego zastosowanie obejmuje wszystkie etapy wdrożenia i obsługi systemu Emerson Sturbridge Kf180ap00. Podręcznik zawiera podstawowe informacje dotyczące instalacji, konfiguracji, konserwacji i naprawy systemu. Składa się z szczegółowych instrukcji i przykładów, które pomogą użytkownikom w konfiguracji systemu oraz w jego prawidłowym działaniu. Podręcznik jest kompatybilny z większością systemów operacyjnych i przeglądarek internetowych, co umożliwia łatwą instalację i obsługę systemu. Podręcznik zawiera także informacje na temat dostępnych aplikacji i narzędzi, które ułatwiają pracę z systemem Emerson Sturbridge Kf180ap00.

Ostatnia aktualizacja: Podręcznik wdrażania i obsługi Emerson Sturbridge Kf180ap00

 „Model pobudzania kreatywności, samodzielnego myślenia i pracy zespołowej poprzez przedsiębiorczość dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów” Urząd Marszałkowski Województwa Wielkopolskiego - w. bibliotece. pl Uprzejmie informujemy, że nasz portal zapisuje dane w pamięci Państwa przeglądarki internetowej,przy pomocy tzw. plików cookies i pokrewnych technologii.

Więcej informacji o zbieranych danych znajdą Państwo w Polityce prywatności.W każdym momencie istnieje możliwość zablokowania lub usunięcia tych danych poprzez odpowiednie funkcje przeglądarki internetowej.

Obsługa magazynów. Kwalifikacja SPL. 01. Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk i magazynier. Część 2 - w Księgarni WSiP
  • Przejdź do menu głównego
  • Przejdź do treści

Podręcznik realizuje efekty kształcenia z zakresu kwalifikacji SPL. (Obsługa magazynów). Przedstawia między innymi takie zagadnienia, jak: organizacja produkcji, materiały i surowce w działalności produkcyjnej, jakość w produkcji, normy i procedury oceny jakości, przepływ zasobów, zapasy produkcji w toku, organizacja procesów magazynowych w produkcji, systemy informatyczne wykorzystywane w produkcji, odpady w procesie produkcji, rodzaje odpadów, system odprowadzania i neutralizacji odpadów, dokumentacja przepływu materiałów w procesie produkcji, obsługa magazynów dystrybucji.

Zawiera wiele schematów, tabel i zdjęć, które wzbogacają prezentowane treści. Stanowi dobrą propozycję do nauki w zawodzie technik logistyk i magazynier-logistyk.

W podręczniku Obsługa magazynów. Część 2. SPL. 01 będą dodane następujące treści:

  • organizacja produkcji (przepływy i procesy logistyczne w produkcji);
  • normy i procedury oceny jakości (normalizacja w logistyce, normy i procedury oceny zgodności podczas realizacji zadań zawodowych);
  • dystrybucja i jej elementy (przepływy i procesy logistyczne w dystrybucji, obsługa klienta i etapy obsługi klienta i kontrahentów);
  • proces magazynowania w centrach dystrybucji (centrum dystrybucji i centrum logistyczne, czynniki wpływające na lokalizację centrum dystrybucji);
  • dokumentacja w procesach dystrybucji (przepisy prawa dotyczące procedur celnych i dokumentacja celna, zabezpieczanie dokumentacji przeznaczonej do przechowywania);
  • organizacja pracy małych zespołów.
  • Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.

    Sprawdź pozostałą ofertę do nauki zawodu http://sklep. pl/technik-logistyk/

    Zobacz fragment podręcznika>>

    Rok wydania:2019Oprawa:MiękkaTyp publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:IWydawnictwo:WSiPSymbol:1609I4EAN-13:9788302187582ISBN:

    Paczka

    Waga0. 554 kg

Inne z tej serii/cyklu

-20%


Dodano do koszyka

Ilość: szt.

Cena:

Wartość koszyka: Obsługa kelnerska. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Część 1 - w Księgarni WSiP

  • Przejdź do menu głównego
  • Przejdź do treści

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T. 9 (Obsługiwanie gości).

Autorki podręcznika wyczerpująco opisały zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej, predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera, czynności związanych z obsługą gości. Omówiły zasady opracowywania karty menu, doradzania gościom w wyborze potraw i napojów, przyjmowania i rejestrowania zamówień, nakrywania stołu, a także dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Wiadomości teoretyczne wsparły licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby ich praktycznego zastosowania.

Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne – do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Format:B5+Rok wydania:2017Oprawa:MiękkaLiczba stron:304Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:IIIWydawnictwo:WSiPSymbol:165901EAN-13:978830214715953ISBN:9788302147159MEN:2013

Paczka

Waga0. 464 kg

Inne z tej serii/cyklu

-20%


Dodano do koszyka

Ilość: szt.

Cena:

Wartość koszyka:

Podręcznik wdrażania i obsługi Emerson Sturbridge Kf180ap00

Bezpośredni link do pobrania Podręcznik wdrażania i obsługi Emerson Sturbridge Kf180ap00

Starannie wybrane archiwa oprogramowania - tylko najlepsze! Sprawdzone pod kątem złośliwego oprogramowania, reklam i wirusów

Ostatnia aktualizacja Podręcznik wdrażania i obsługi Emerson Sturbridge Kf180ap00